Pedagogcoaching og lederutvikling

Ønsker du deg verktøy, påfyll og inspirasjon til å mestre hverdagen som lærer eller pedagog bedre? Drømmer du om å vekke til live den driven du hadde som nyutdannet? Føler du at noe holder deg tilbake, uten helt å få tak i hva det kan være - og uten noen å snakke med som forstår? Ønsker du en sparringspartner som hjelper deg å finne den gode balansen mellom arbeid og privatliv? Trenger du hjelp til å hente frem trygghet og pondus som leder? Dette og mye mer kan våre coacher bidra med!

Begrepet "coach" betyr opprinnelig "vogn" - noe som frakter et menneske fra et sted til et annet. I denne sammenhengen brukes det som en metafor for en indre reise: en beveger seg fra nå-situasjonen i retning ønsket mål, med coachen som trygg støttespiller. 

En-til-en coaching gir rom for refleksjon, selvinnsikt og personlig utvikling. Ved å skape større bevissthet rundt egne verdier, behov, muligheter og evner, og å avdekke begrensninger, vil du kunne finne gullet i deg selv. Når du så jobber videre med funnene, kan du oppleve å frigjøre og utvikle eget potensiale, frigjøre ressurser og forbedre prestasjoner.

Hvordan foregår en coachingprosess?

Vi coacher både over nett og ved personlig oppmøte. En prosess går som regel over 5-6 samtaler på 90 minutter, og det er alltid klienten - altså du - som bestemmer hvilke temaer vi jobber med. Det kan være temaer knyttet både til arbeid og privatliv, og dine utfordringer, mål, verdier og interesser står i fokus. 

En coachingsamtale er mer enn “den gode samtalen”. Coachen lytter etter mønster i måten du tenker på, og utfordrer deg slik at du kommer forbi det som hindrer deg i å bli den beste versjonen av deg selv. 

Coachen støtter og leder på veien, ved hjelp av gode spørsmål i kraftfulle samtaler. Utgangspunktet er at alle har har de svarene og løsningene de trenger, i seg selv. Når disse blir avdekket gjennom coachingen, skapes et stort eierskap til løsningene - og derved også en naturlig forpliktelse til å gjennomføre.

I en coachingprosess med oss kan du forvente

  • å bli utfordret på "sannheter" og overbevisninger som holder deg fast i gamle spor - og hjelp til å finne nye

  • en god sparringspartner på veien mot det målet du setter deg

  • en empatisk, engasjert coach som tør utfordre, og som leder deg stødig gjennom prosessen din

Ta gjerne kontakt på tlf.nr 45204018 eller klikk på knappen under, for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg.

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Dyktig, tillitsvekkende og med masse humor

Jeg gikk til Kristin fordi jeg trengte hjelp til å bli bedre på å gjennomføre det jeg hadde bestemt meg for. Ordet procrastinator beskrev meg godt. Den innsikten og verktøyene Kristin ga meg gjennom coachingen, hjelper meg til å ta bedre valg hver dag.

I tillegg til å være en dyktig og tillitsvekkende coach, er Kristin ei herlig dame med et stort hjerte og masse humor!  

Jeg vil varmt anbefale coaching hos Kristin!!

Ingvild Støren Thanke

 

En ener i sitt fag

Jeg tok min Coach-utdanning hos CoachTeam, House of Leadership, et utdanningsprogram med eminente instruktører. En av de beste var Jeanette Sleveland. Hun er en éner i sitt fag, og rett og slett en av de beste pedagoger jeg vet om. Hun var også min mentor og støttet meg i prosessen med å bli DNCF-sertifisert coach. Jeanette har en unik evne til å se og løfte menneskene rundt seg, og til å skape god atmosfære og gode relasjoner. Hun er positiv, omtenksom og løsningsorientert. Trenger du hjelp av en rådyktig coach, så ring henne med det samme! Jeg gir henne mine aller beste anbefalinger!

Signe-Marie Hernes Bjerke, gründer og coach i Teambyggerne AS

Bidrar til vekst

Tilbakemelding til Kristin som Coach: «Coaching med Kristin har vært helt sentralt for meg i en periode av livet mitt, hvor jeg skulle inn i en ny fase i karrieren min. Ved hjelp av Kristin har jeg fått personlige verktøy når jeg skal sette meg i gode tilstander for å skape vekst hos meg selv og min nye business. Jeg kan anbefale Kristin på det varmeste»

Hege Lønning
Daglig leder HegLø Mentoring

 

Analysér din personlige energianalyse

Hvor godt ivaretar du deg selv i løpet av en uke? Hvordan er kvaliteten på søvn, maten du får i deg, pauser, nivå av bekymring og stress, mosjon osv.

Last ned skjemaet gratis for å analysere din personlige tilstandsrapport. Det vil gi deg en tydelig  oversikt over hva du allerede gjør bra og hvor du bør fokusere for å øke ivaretagelsen av deg selv, slik at du gjør de riktige grepene for å få en bærekraftig og god hverdag.

Last ned din personlige energianalyse