Velkommen til
Pedagogskolens kursside

Kurs og utvikling

Pedagogskolen er stedet for alle superhelter forkledd som lærere. Selv superhelter trenger hjelp i blant og her finner du våre ulike kurs. 

Kursene passer for deg som ønsker personlig vekst og utvikling fra der du er, enten du er utdannet pedagog, jobber som fagarbeider i skole eller barnehage, er under utdanning eller har annen tilknytning til læreryrket.

Her finner du blant annet kurs innen selvutvikling og kommunikasjon, livsmestring, stressmestring og ledelse.


Vi skreddersyr også kurs, så finner du ikke kurset for deg og din skole eller barnehage her, så ta kontakt, så lager vi kurset dere er ute etter. 

Gratis Webinar

Onsdag 27. januar klokken 19.00-20.30

I vårt gratis webinar gir vi deg som pedagog innspill til hvordan du kan finne tilbake til balansen og energien i hverdagen.

Ja takk, meld meg på webinaret

00

Dager

00

Timer

00

min

00

sek

Minikurs - hvordan ta vare på seg selv i pedagoghverdagen

Å gi alt uten å stoppe opp og ta vare på seg selv i en kaotisk hverdag, er den sanne veien til utbrenthet og sykdom. 

Lær deg teknikker for å ivareta egen energi og få en bedre hverdag.

Neste kurs tilgjengelig i mai 2021.

Les mer her

Stressmestring

Kjenner du på indre uro? Er du redd for fremtiden, helsen eller jobben din? Kanskje er du tappet for energi eller kjenner at du aldri helt klarer å puste ut skikkelig og roe helt ned?

Les mer her

Kommunikasjon

Kan det være vanskelig å finne de riktige spørsmålene? De spørsmålene som gjør at den andre part åpner seg? Eller kanskje det er tydelighet du savner, som gjør at mottakeren lytter? Kommunikasjon kan være vanskelig, her lærer du hvordan du skaper en trygt rom for åpen dialog og forståelse

mer info kommer

Livsmestring for pedagoger

Vil du hatt nytte av verktøy for å motivere deg selv og andre, og til å se løsninger i motgang? 

Skulle du ønske at du taklet utfordringer bedre, som ytre press og vanskelige relasjoner?

Våre livsmestringskurs tar for seg dette - og mye mer!

les mer her

Klasseledelse

Å være leder krever sin mann eller kvinne. Lederverktøy er noe vi mener er en mangelvare i utdanningen av pedagoger, til tross for hvor avgjørende det er både for pedagogens mestringsfølelse og trivsel, og for læringsmiljøet i klassen. Lær effektive metoder for lederskap, og å ta eierskap til rollen som leder. 

mer info kommer

Behov for kurs tilpasset ditt arbeidssted?

Finner du ikke kurset du er på jakt etter i menyen, så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Der vil vi hjelpe med å avdekke hvor skoen trykker på din arbeidsplass, og slik kunne skreddersy kurset dere har behov for.

Vi oppfordrer skoleeiere, skoleledere og ledere for andre undervisningsinstitusjoner til å ta kontakt med oss, for en prat om hva vi kan bidra med for det pedagogiske personalet. 

send oss en mail her

Gratis personlig energianalyse

Last ned skjema her som gir deg full oversikt over hva som tar og gir energi for akkurat deg

Analysér din personlige energianalyse

Hvor godt ivaretar du deg selv i løpet av en uke? Hvordan er kvaliteten på søvn, maten du får i deg, pauser, nivå av bekymring og stress, mosjon osv.

Last ned skjemaet gratis for å analysere din personlige tilstandsrapport. Det vil gi deg en tydelig  oversikt over hva du allerede gjør bra og hvor du bør fokusere for å øke ivaretagelsen av deg selv, slik at du gjør de riktige grepene for å få en bærekraftig og god hverdag.