Velkommen til
Pedagogskolens kursside

Kurs og utvikling

Her finner du blant annet kurs innen selvutvikling og kommunikasjon, livsmestring, stressmestring og ledelse. Tematikken er svært aktuell i forbindelse med livsmestringsfaget i skolen. Vi fokuserer på livsmestring og utvikling for våre deltagere, men både teori og teknikker kan danne utgangspunkt for arbeid med elevene.

Kursene passer for deg som ønsker personlig vekst og utvikling fra der du er, og ønsker å jobbe forebyggende med psykisk helse enten du er utdannet pedagog, jobber som fagarbeider i skole eller barnehage, er under utdanning eller har annen tilknytning til læreryrket. 

Vi skreddersyr kurs tilpasset ønsker og behov, så finner du ikke kurset for deg og din skole eller barnehage her, så ta kontakt, så lager vi kurset dere er ute etter. 

Gratis Webinar

Onsdag 27. januar klokken 19.00-20.30

I vårt gratis webinar gir vi deg som pedagog innspill til hvordan du kan finne tilbake til balansen og energien i hverdagen.

Ja takk, meld meg på webinaret

00

Dager

00

Timer

00

min

00

sek

Livsmestring for lærere


Kan høyere lønn og mer anerkjennelse gi bedre psykisk helse og overskudd blant lærere?

Nei, det kan det ikke. Det eneste som gir bedre psykisk helse er å jobbe med nettopp det - den psykiske helsen.

Dette er et nettkurs du tar for deg selv i eget tempo og når du måtte ønske - med mulighet for stor personlig verdi.

Les mer her

Stressmestring


Kjenner du på indre uro? Er du redd for fremtiden, helsen eller jobben din? Kanskje er du tappet for energi eller kjenner at du aldri helt klarer å puste ut skikkelig og roe helt ned?

Eller kanskje du ønsker å ta litt bedre vare på deg selv i egen hverdag?

Nytt nettkurs tilgjengelig nå!
Les mer her

Livsmestring Fordypning


Ville du hatt nytte av verktøy for å motivere deg selv og andre, og til å se løsninger i motgang?

Skulle du ønske at du taklet utfordringer bedre, som ytre press og vanskelige relasjoner?

Våre livsmestringskurs tar for seg dette - og mye mer!


les mer her

Pedagogen som leder


Å være leder krever sin mann eller kvinne. Lederverktøy er noe vi mener er en mangelvare i utdanningen av pedagoger, til tross for hvor avgjørende det er både for pedagogens mestringsfølelse og trivsel, og for læringsmiljøet i klassen.

Lær effektive metoder for lederskap, og å ta eierskap til rollen som leder.

Ta kontakt her

Behov for kurs tilpasset ditt arbeidssted?

Finner du ikke kurset du er på jakt etter i menyen, så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Der vil vi hjelpe med å avdekke hvor skoen trykker på din arbeidsplass, og slik kunne skreddersy et tilbud for å løse de utfordringene vi finner.

Vi oppfordrer skoleeiere, skoleledere og ledere for andre undervisningsinstitusjoner til å ta kontakt med oss, for en prat om hva vi kan bidra med for det pedagogiske personalet. 

send oss en mail her

Gratis personlig energianalyse

Last ned skjema her som gir deg full oversikt over hva som tar og gir energi for akkurat deg

Din energianalyse

Hvor godt ivaretar du deg selv i løpet av en uke? Hvordan er kvaliteten på søvn, maten du får i deg, pauser, nivå av bekymring og stress, mosjon osv.

Last ned skjemaet gratis for å analysere din personlige tilstandsrapport. Det vil gi deg en tydelig  oversikt over hva du allerede gjør bra og hvor du bør fokusere for å øke ivaretagelsen av deg selv, slik at du gjør de riktige grepene for å få en bærekraftig og god hverdag.