For alle superhelter forkledd som lærere

Pedagogskolen vet at kombinasjonen av solid fagkunnskap, psykologisk forståelse og gode metodiske valg skaper den gode læreren som løfter kommende generasjoner dit vi trenger dem. Og - det er mange av dem der ute, vi kan virkelig være stolte av vår lærerstand. Skolesystemet sørger for etterutdanning både i fag, psykologi og metodikk.

Så, hva er det Pedagogskolen vil som ikke alt er ivaretatt?

Vi ønsker å gi pedagogene et løft for pedagogenes egen skyld!

Denne utrolig viktige yrkesgruppen som har så stort ansvar for kommende generasjoner, får til stadighet flere og større oppgaver lagt til jobben sin. De kurses og etterutdannes for at de skal lære nye ting de skal lære videre - og det er selvsagt veldig viktig.

Vi i Pedagogskolen sier som flyvertinnene før take-off: “ta først på din egen oksygenmaske før du hjelper andre”. Dette tror vi er usedvanlig viktig, fordi som pedagog er det mange andre å tenke på hele tiden og da er det er lett å nedprioritere egne behov. Uten å ivareta oss selv, sier det stopp på et eller annet tidspunkt også for hva vi klarer å gi andre.

Bygg opp pedagogene innenfra

Vi ønsker oss pedagoger som trives og bevarer sin lidenskap for yrket og arbeidsplassen,  som er trygge og dyktige i sine ulike roller (leder, samarbeidspartner, veileder) og som opplever balanse mellom arbeid og fritid. Dette vil åpenbart ha positive ringvirkninger både for utdanningsinstitusjonene de jobber i, og barna/studentene de jobber med.

Pedagogskolen står klar til å bidra med coaching, kursing, workshops og foredrag!

Hva er gevinstene ved å jobbe med oss?

Ved å bruke fagstoff og teknikker fra blant annet Kognitiv Nevrovitenskap, NLP og Nevrosemantikk, jobber vi for at pedagoger skal:

• Øke kompetanse, selvtillit og selvbilde som ledere. Lærere er klasseledere!
  • Oppleve stressmestring
  • Oppleve økt selvledelse (unngå å grue seg eller å ha dårlig samvittighet f.eks)
  • Få til god grensesetting (blant annet å skille jobb og privatliv, eller å si nei til oppgaver som sliter)
  • Presentasjonsteknikk (bli en enda bedre formidler, nå frem med budskapet i møter og undervisning)
  • Bedre sin kommunikasjonsplattform (med foreldre og kollegaer)

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Coaching

Trenger du støtte og hjelp til å mestre hverdagen som lærer eller pedagog? En sparringspartner som hjelper deg å hente frem motivasjon og fjerne indre sabotører.

Vis meg mer om coaching

Kurs

Vi har ferdige kurs og skreddersyr kurs innen klasseromledelse, kommunikasjon, selvledelse og stressmestring. Vi tilbyr kurs online og fysisk etter ønsker og behov.

Les mer om kurs

Workshops og foredrag

Klasseromledelse og selvledelse går hånd i hånd. Vi leverer foredrag og worhshops digitalt eller fysisk hos dere

Dyktig, tillitsvekkende og med masse humor

Jeg gikk til Kristin fordi jeg trengte hjelp til å bli bedre på å gjennomføre det jeg hadde bestemt meg for. Ordet procrastinator beskrev meg godt. Den innsikten og verktøyene Kristin ga meg gjennom coachingen, hjelper meg til å ta bedre valg hver dag.

I tillegg til å være en dyktig og tillitsvekkende coach, er Kristin ei herlig dame med et stort hjerte og masse humor!

Jeg vil varmt anbefale coaching hos Kristin!!

Ingvild Støren Thanke

En ener i sitt fag

Jeg tok min Coach-utdanning hos CoachTeam, House of Leadership, et utdanningsprogram med eminente instruktører. En av de beste var Jeanette Sleveland. Hun er en éner i sitt fag, og rett og slett en av de beste pedagoger jeg vet om. Hun var også min mentor og støttet meg i prosessen med å bli DNCF-sertifisert coach. Jeanette har en unik evne til å se og løfte menneskene rundt seg, og til å skape god atmosfære og gode relasjoner. Hun er positiv, omtenksom og løsningsorientert. Trenger du hjelp av en rådyktig coach, så ring henne med det samme! Jeg gir henne mine aller beste anbefalinger!

Signe-Marie Hernes Bjerke, gründer og coach i Teambyggerne AS

Bidrar til vekst

Tilbakemelding til Kristin som Coach: «Coaching med Kristin har vært helt sentralt for meg i en periode av livet mitt, hvor jeg skulle inn i en ny fase i karrieren min. Ved hjelp av Kristin har jeg fått personlige verktøy når jeg skal sette meg i gode tilstander for å skape vekst hos meg selv og min nye business. Jeg kan anbefale Kristin på det varmeste»

Hege Lønning
Daglig leder HegLø Mentoring

Analysér din personlige energianalyse

Hvor godt ivaretar du deg selv i løpet av en uke? Hvordan er kvaliteten på søvn, maten du får i deg, pauser, nivå av bekymring og stress, mosjon osv.

Last ned skjemaet gratis for å analysere din personlige tilstandsrapport. Det vil gi deg en tydelig  oversikt over hva du allerede gjør bra og hvor du bør fokusere for å øke ivaretagelsen av deg selv, slik at du gjør de riktige grepene for å få en bærekraftig og god hverdag.

Last ned din personlige energianalyse