Grunnleggende livsmestring

Få energi og overskudd til å gjøre det du har lyst til

Informasjon om neste kurs kommer

Meld deg på kurset her

Jobber du som pedagog og kjenner deg igjen i minst tre av disse punktene?

Da er dette kurset noe for deg!

• Jeg går konstant på tå hev, i beredskap. Blir planene plutselig kastet rundt ? Får jeg gjennomført undervisningen jeg har planlagt?
  • Jeg føler meg overveldet og sliten.
  • Jeg må anstrenge meg skikkelig for å klare å være tålmodig med elevene når det trengs.
  • Nakken er stiv og skuldrene verker.
  • Fagfornyelsen henger over meg som en mare. Når skal jeg egentlig sette meg inn i alt det der?
  • Jeg har konstant dårlig samvittighet for de elevene som har krav på mer tilrettelegging og oppfølging enn jeg klarer å gi dem.
  • Batteriene fylles aldri helt opp - jeg blir ikke uthvilt og klar hverken i helgen eller i ferier.
  • Det føles som jeg ALDRI blir ferdig på jobb, det er alltid mer som bør gjøres.
  • Jeg gleder meg ikke over lærerjobben lenger.
  • Jeg føler ikke jeg får gjort jobben min ordentlig, det er for mye utenom undervisningen som tar både tiden og kreftene.
  • Jeg er for sliten til å være spontan og kreativ i klasserommet. Både jeg og elevene savner mer humor og lek i undervisningen, men jeg orker ikke!
  • Jeg er for stresset og sliten til å møte konfliktsituasjoner på en god måte, og havner alltid i forsvarsposisjon.
  • Jeg får dårlig samvittighet for de hjemme fordi jeg jobber så mye, men når jeg går hjem får jeg dårlig samvittighet fordi jeg ikke er ferdig med alt jeg bør gjøre på jobb...
  • Jeg mangler overskudd til å være helt tilstede med og for elevene, og det plager meg.
  • Jeg er ikke den gode kollegaen jeg vil være; jeg orker ikke å være så hyggelig og imøtekommende som jeg liker å være.
  • Bekymring for enkeltelever kverner konstant i hodet og tar nattesøvnen fra meg.
  • Når arbeidsdagen er over er kreftene brukt opp, og jeg orker ikke finne på noe på fritiden.
  • Jeg greier ikke sette grenser og å si nei, så jeg tar på meg alt for mye.

Ønsker du deg noe av dette?

Da er dette kurset noe for deg!

• Mer energi igjen når arbeidsdagen er over!
  • Overskudd til å møte elevene på en god måte så de føler seg sett.
  • Kapasitet til å planlegge aktiviteter eller turer på fritiden. Leve!
  • Følelsen av å mestre jobben.
  • Være den hyggelige og imøtekommende kollegaen som bidrar til at lærerværelset blir et trivelig sted.
  • Lyst til å finne på artige opplegg for elevene - kjenne kreativiteten boble igjen.
  • Overskudd og energi til å trene!
  • Ro i møte med konfliktsituasjoner, så du kan løse dem fort og på en god måte.
  • Trivsel i jobben og at du gleder deg til arbeidsdagen!
  • Viljestyrke til å gå i gang med rettebunkene selv om du ikke har LYST.
  • Visshet om at jobben du gjør er (mer enn) god nok.
  • Lyst og energi til å være sosial med venner på fritiden.
  • Mulighet til å koble deg PÅ når du trenger motivasjon til å ta i et tak - og til å koble HELT av når du vil det.
  • En liten dose SPA for sjelen.
  • Nettverk av andre dedikerte pedagoger som ønsker det samme som deg.

Har du lyst på alt dette og tenker at det er uoppnåelig?

Vi hjelper deg å få bedre tilgang til dine ressurser, og verktøy til å disponere tid og krefter. Slik finner du løsninger på utfordringene og mulighetene til å gi deg selv det overskuddet og energien du drømmer om.

Meld deg på nå for å sikre din plass på kurset.

Ja takk, dette vil jeg ha. Meld meg på kurset nå

Praktisk info:

Kurs: Mental oksygenmaske til pedagoger

Datoer: 13. 20. og 27. april 2021
Tid: 19.00-21.00 alle dagene
Sted: Hjemme i egen stue via nett

Begrenset antall plasser!

Din investering NÅ kun: 1.900 kr
Ordinærpris: 2.500,-

Krav til forkunnskap:

Det er ingen formelle krav til forhåndskunnskaper. Det viktigste kriteriet for å delta er et ønske om få en bedre arbeidshverdag og en nysgjerrighet på hvordan du selv kan påvirke dette.

Kursledere:

Kursledere er Kristin Klæboe og Jeanette Sleveland.

(Du finner mer utfyllende informasjon om Jeanette og Kristin ved å trykke på navnene over).

Ofte stilte spørsmål til kurset: