Stressmestring


Det er vanskelig å tenke seg en tilværelse helt fri for stress i dagens samfunn. Vi er tilgjengelige på et vell av kanaler døgnet rundt, vi pepres med informasjon, forespørsler og nyheter fra alle kanter - og samtidig er mulighetene vi har til å fylle opp fritiden nærmest endeløs. Selvutvikling og videreutdanning, trening, organisasjonsliv, venner, serier, bøker, håndarbeid... vi MÅ ikke roe ned hvis vi ikke VIL!

Stressmestring med pedagogskolen lærer deg å utnytte kroppens naturlige stressrespons til din fordel. Til å utnytte det som er bra - å kunne sette inn et ekstra gear når det gjelder, for eksempel. Samtidig lærer du hvordan du kan dempe de negative effektene stress har på kroppen din, og hvordan du kan gjøre endringer - på utsiden, og også på innsiden. Kunnskap om de fysiske og psykiske prosessene som foregår, og hvilken rolle tankene dine spiller, gir deg muligheten til å kvitte deg med det usunne stresset så hverdagen blir mer bærekraftig. På den måten blir du også bedre rustet til å møte belastende situasjoner: Når kroppen er i balanse og systemet roes helt ned mellom slagene, er det også fit for fight når det trengs. Da fungerer alarmberedskapen som den skal!

Bli rå til å mestre eget stress  

Kjenn lusa på gangen og stopp før det smeller

Kjøp kurset her - til introduksjonspris!

Praktisk info:

Kurs: Stressmestring

Nettkurs - se eller lytt når du vil, hvor du vil. Kurset består av korte leksjoner, med tilhørende øvelser og teknikker for å redusere den negative effekten stress har på deg. 

Når du har kjøpt kurset, har du tilgang til det i 12 måneder.

Pris: 2.500,-

Krav til forkunnskap:

 Det er ingen formelle krav til forhåndskunnskaper. Det viktigste kriteriet for å delta er et ønske om redusere egen stressbelastning, og at du er nysgjerrig på hvilke grep du selv kan ta for å påvirke egen situasjon.  

Kursleder
Kristin Klæboe

Kristin er adjunkt med mange års erfaring i skolen, og er fortsatt innom og tar vikartimer fordi hun elsker det.
Hun er i tillegg utdannet coach og sertifisert gjennom Den Norske Coachforening.

Å ha "kjent det på kroppen" gir henne en unik forståelse for hvor skoen trykker når hun kurser og coacher pedagogisk personale. Du er i trygge hender!

Spørsmål vi har fått til kurset: